Mersin Bisiklet Turu 2015'de

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Turu, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak. Uluslararası Atletizm yarışmalarına, bisiklet turunun da eklendiğini belirten Büyükşehir...

04 Kasım 2014 Salı 15:27
Mersin Bisiklet Turu 2015'de






MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Turu, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak.
Uluslararası Atletizm yarışmalarına, bisiklet turunun da eklendiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şöyle dedi:
"Uluslararası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Turu’nu şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 20 Eylül 2015'de yapılacak Mersin Büyükşehir Maratonu ve 2016 yılında yine şehrimizde yapılacak olan Avrupa 10 bin metre takımlar kupası, girişimlerimiz sonucunda Avrupa Atletizm Birliği yarışma takvimine girdi. Özellikle önümüzdeki 3 yıl içinde Mersin’de gerçekleşecek olan uluslararası boyuttaki spor etkinlikleri ile kentimizin adını dünyaya duyurma şansı yakalayacağız. Büyükşehir belediyesi olarak bu tür etkinliklerin kentimizde yapılması için gerekli mücadeleleri vermeye devam edeceğiz. Mersin’i gerçek anlamda bir spor kenti haline getireceğiz."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.