Mersin İdmanyurdu-çalimbay:"fikstür Aleyhimize"

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, kalan 6 haftada zorlu bir periyoda gireceklerini ve fikstürün aleyhlerine olduğunu söyledi. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında...

26 Kasım 2014 Çarşamba 13:55
Mersin İdmanyurdu-çalimbay:






SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, kalan 6 haftada zorlu bir periyoda gireceklerini ve fikstürün aleyhlerine olduğunu söyledi.
Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Süper Lig fikstürünü eleştiren Rıza Çalımbay, zor bir maç periyoduna girdiklerini, 2 hafta içinde 6 maça çıkacaklarına dikkat çekti. Pazar günü sahalarında Sivasspor karşılaşmasından sonra başlayacak olan zorlu haftaları en iyi şekilde değerlendirmek amacında olduklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:
"Torku Konyaspor deplasmanından sonra Bursaspor ile kupa maçımız var. Bursaspor maçından sonra Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Samsunspor ile kupa maçlarına çıkacağız. Bu maçlardan sonra da Galatasaray, Karagümrük, Fenerbahçe maçlarını İstanbul’da oynayacağız. Bu fikstürü nasıl çektiklerini bilemiyorum ama herhalde kimseye iki büyük takımla deplasmanda hem de üst üste maç oynama şansızlığı gelmez. Bu uygulamayı anlamış değilim. Zorlu bir periyoda giriyoruz. Umarım bu periyotdan güçlü çıkarız."
Sivasspor ile yapacakları karşılaşmanın kendileri için zorlu geçeceğini vurgulayan Rıza Çalımbay, "Sivasspor’u yakından tanıyan biriyim. Şu an bulundukları durum kimseyi yanıltmamalı. Çok üst düzey bir kadroları var. Biz de sahamızda çok başarılı maçlar çıkaran bir ekibiz. Çok güzel bir maç olacak. Kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz" diye konuştu.
Sivasspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini de vurgulayan Çalımbay, takımda Cem Sultan'ın dışında sakat ve cezalı hiçbir oyuncunun bulunmadığını da sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.