Mersin İdmanyurdu: "En iyi transfer kadroyu korumak"

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Mesut Bakkal, ocak ayına kadar transfer yapamayacak olmalarının dezavantaj olmadığını belirtti, "En iyi transfer geçen sezon ki kadroyu korumaktır" dedi. Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıkları...

05 Temmuz 2015 Pazar 11:11
Mersin İdmanyurdu:






MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Mesut Bakkal, ocak ayına kadar transfer yapamayacak olmalarının dezavantaj olmadığını belirtti, "En iyi transfer geçen sezon ki kadroyu korumaktır" dedi.
Mersin İdmanyurdu yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Gerede İlçesi'nde 15 günlük kampa girdi. Kamp için Green Park Otel'e yerleşen 24 kişilik Mersin İdmanyurdu, günde çift antrenman yaparak çalışmalara başladı. Kampa milli takımlarda olan Khalili, Pedriel ve Nakoulma katılmadı, bazı alt yapı oyuncuları da dahil edildi. İlk antrenmanda futbolcular, Mesut Bakkal nezaretinde açma ve germe hareketleriyle el topu oynadılar.
Takımını başına yeni getirildiğini hatırlatan Mesut Bakkal, daha sonra da kamp programına başladıklarını belirtti. Mesut Bakkal, ilk antrenmanın bitiminde şunları söyledi:
"Geçen yıl takımın ortaya koyduğu futbol Mersin'e gelmemi sağladı. İyi bir takım olduğu için, coşkulu bir takım olduğu için geldim. Ben de coşkulu bir adamım, hırslı bir insanım. Taraftarı olan bir spor kentinde olacağım için mutluyum. Takım olarak yeni yeni toparlanıyoruz ve çok çalışmamız gerekiyor. Yabancı futbolcular, uzakta olanlar yeni aramıza katılmaya başladılar. 7 Temmuz'dan sonra tam takım olarak çalışmaya başlayacağız. İnşallah bu çalışmanın semeresini lige yansıtırız."
Ocak ayına kulübün transfer yapmasının yasak olduğunu hatırlatan Mesut Bakkal, şöyle devam etti:
"Bunu bazıları dezavantaj gibi görebilir ama en iyi transfer geçen sezon ki kadroyu korumaktır. Lige huzurlu başlarsınız çünkü herkes ne yaptığını bilir. Transferde para harcamadığınız için ödemeler zamanında yapılır, içerisini mutlu edersiniz ve başarının en temelinden biri budur. Çok tecrübeli oyuncularım var. Onlar da gerekeni yapacaktır."

FOTOĞRAF  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.