Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçından notlar

Ali Ekber ŞEN/ MERSİN, () - ZİRAAT Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Mersin İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada dikkat çeken notlar şöyle: - Tevfik Sırrı Gür Stadyumu tarihi...

04 Mart 2015 Çarşamba 21:07
Mersin İdmanyurdu - Fenerbahçe maçından notlar






Ali Ekber ŞEN/ MERSİN, () - ZİRAAT Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Mersin İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada dikkat çeken notlar şöyle:
- Tevfik Sırrı Gür Stadyumu tarihi günlerinden birini yaşadı. Maçtan bir gün önce Mersin'e gelen Fenerbahçe, tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'na gelişinde küçük bir grubun sözlü ve taşlı saldrıısna uğradı. Kısa sürede olaya müdahale eden polis, grubu dağıtarak etkisiz hale getirdi.
- Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu futbolseverlerin akınına uğradı. 12 bin seyirci kapasiteli stadyumun mükemmel zemini futbol otoritelerince tam not aldı. Biletlerin tümü satıldı.

- Mersin İdmanyurdu taraftarları bir süre önce Tarsus'ta hunharca öldürülen Özgecan Aslan için 'Özgecan ölmedi, kalbimizde yaşıyor' sloganı attı. Türbinleri dolduran taraftarlar da alkışlarla sloganlara destek verdi.
- Deniz kale arkasının bir bölümüne alılan az sayıdaki Fenerbahçe takımını taraftarları maç boyunca destekledi.
- Mersin İdmanyurdu türbinlerinde yaşamını yitiren Türk edebiyatının devi Yaşar Kemal'in pankartı asıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.