MERSİN İDMANYURDU KALECİSİ NİHAT ŞAHİN: BURAK YILMAZ'A HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - MERSİN İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçta Burak Yılmaz'ın haksız penaltı kazandığını iddia ederek, "Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum" dedi. Karşılaşmanın...

20 Aralık 2014 Cumartesi 23:40
MERSİN İDMANYURDU KALECİSİ NİHAT ŞAHİN: BURAK YILMAZ'A HAKKIMI HELAL ETMİYORUM






Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - MERSİN İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin, Galatasaray'a 3-2 mağlup oldukları maçta Burak Yılmaz'ın haksız penaltı kazandığını iddia ederek, "Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Nihat Şahin, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Maçın kaderini penaltı kararı belirledi. Bana göre pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Ben topa çıktım, dokunamadım ama Burak her zaman yaptığı gibi kendisini yere attı. Bunu herkes biliyor. Sabri ağabey pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. Bunun üzerine Burak arkadan güldü. Burak Yılmaz'a hakkımı helal etmiyorum. O pozisyona biri 'penaltı' desin, 25 yaşında kaleciliği bırakacağım. Hakkımızı yediler" diye konuştu.

Wesley Sneijder ve Felipe Melo'nun hakem Fırat Aydınus'a küfür ettiğini de ifade eden Nihat Şahin, "Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a karşı oynuyorsunuz ve hakem her şeye faul veriyor. Biz 5-0 da öne geçsek kesin 6-5 mağlup olurduk. Böyle düdükler Fırat hocaya yakışmadı. 58. dakikada Güven'e dirsek atıldı. Bana göre doğrudan kırmızı kart verilmeliydi. Bir de Sneijder ile Melo hakeme çok küfür etti ama hakem bunları görmezden geldi. Yazıklar olsun. Emeğimiz çalındı" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.