Mersin İdmanyurdu Lige Döndü

MERSİN İdmanyurdu, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Macit Özcan Tesisleri'nde çalışan kırmızı lacivertli futbolcular, Ziraat  Türkiye Kupası'nda  Hatayspor’u...

31 Ekim 2014 Cuma 16:15
Mersin İdmanyurdu Lige Döndü






MERSİN İdmanyurdu, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Macit Özcan Tesisleri'nde çalışan kırmızı lacivertli futbolcular, Ziraat  Türkiye Kupası'nda  Hatayspor’u 2-0 yenerek gruplara kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Pazar günü oynayacakları zorlu Gaziantepspor maçına odaklandıklarını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay ise şöyle konuştu:
"Hatayspor maçını geride bıraktık. Deplasmanda oynayacağımız Gaziatepspor maçı hazırlığımız sürüyor. Son derece güçlü olan rakimiz karşısında arrzuladığımız iyi futbolu sergileyerek istediğimiz puan ya da puanlara ulaşmak istiyoruz. Galibiyet parolasıyla sahaya çıkacağız. Amacımız bu önemli maçtan da galibiyetle dönerek, üst sıralardaki yerimizi korumaktır. Tüm taraftarlarımızı bizleri desteklemelerini için Gaziantepspor maçına bekliyoruz."
Bu arada cezaları biten Vederson ile Murat Ceylan’nın Gaziantepspor karşısında oynayacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.