Mersin İdmanyurdu Trabzonspor maçına hazırlanıyor

MERSİN İdmanyurdu, pazartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mersin Stadyumu’nda gerçekleştirildiği antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, çalışmaya...

06 Mart 2015 Cuma 17:36
Mersin İdmanyurdu Trabzonspor maçına hazırlanıyor






MERSİN İdmanyurdu, pazartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mersin Stadyumu’nda gerçekleştirildiği antrenmanla sürdürdü.
Futbolcular, çalışmaya hafif koşu ve ısınma hareketi ile başladı. Kırmızı lacivertli  futbolcular ardından da dar alanda pas ile uzaktan şut çalışması yaptı. Neşeli geçen idman yarı sahada çift kale maçla devam etti. Sakatlığı nedeniyle Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında sahada yer almayan kaptan Servet Çetin takımla çalışırken Serkan Balcı, Mitroviç ve Adem Güven düz koşu yaptı.
Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe maçında ilk 35 dakikada üstün oynamalarına rağmen rakibin bulunduğu 2 pozisyonu da gole çevrildiğini belirtti. Her şeyin bitmediğini belirten Başkan Kahramanlı, halen takımın kupa iddiasını sürdürdüğünü, ancak kendileri için ligin daha önemli olduğunu ifade etti. Trabzonspor’u Mersin’de ağırlayacaklarını belirten Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Kolay bir maç olmayacak. Ne olursa olsun çıkıp oynayacağız. Kazanmak zorundayız. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle mücadele edeceğiz. Sıkıntımız yok. Avrupa kupalarına katılma hedeflerimiz de halen devam ediyor." 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.