Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Valiye Ziyaret

Mustafa İNSAN/MERSİN ()-MERSİN İdmanyurdu'nun bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Vali Özdemir Çakacak,...

05 Kasım 2014 Çarşamba 15:49
Mersin İdmanyurdu Yönetiminden Valiye Ziyaret






Mustafa İNSAN/MERSİN ()-MERSİN İdmanyurdu'nun bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeniden seçilen Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.
Vali Özdemir Çakacak, ziyarette Başkan Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti, görevlerinde başarılar diledi. Yeni yönetim kurulunun Mersin İdmanyurdu'nun başarılı olması için elinden geleni yapacağına inandığını sözlerine ekleyen Vali Çakacak, Mersin’de yaşayan herkesin kırmızı lacivertli camiaya destek olması gerektiğinin altını çizdi.
Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Çakacak’a tanıtarak, gelecekteki projeleri ile ilgili bilgi verdi. Yöneticiler Senan İdin, Sabri Tekli, Ahmet Turan Serttaş, Hikmet Kaya, Beşir Acar, Sedat Aydöner ve Metin Yıldıran’ın katıldığı ziyaret, fsohbetin ardından sona erdi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.