Mersin İdmanyurdu'na son dakikalarda gelen sevinç

MERSİN İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Medicana Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden teknik heyeti ve futbolcuları kutladı, "Skor ne olursa olsun maçın son dakikasına kadar galibiyeti arayan bir takım olduğumuzu gösterdik"...

26 Nisan 2015 Pazar 11:59
Mersin İdmanyurdu'na son dakikalarda gelen sevinç






MERSİN İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Medicana Sivasspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden teknik heyeti ve futbolcuları kutladı, "Skor ne olursa olsun maçın son dakikasına kadar galibiyeti arayan bir takım olduğumuzu gösterdik" dedi.
Ligin kaliteli takımlarından Medicana Sivasspor ile zorlu hava koşullarında mücadele ettiklerini belirten Başkan Ali Kahramanlı, iyi bir oyun sergilediklerini, müsabakanın son dakikalarında 1-0 geride olduklarını vurgularken şunları söyledi:
"Ama 90'ıncı dakikada Sinan’ın, 90+3’te Futacs’ın golüyle maçı 2-1’e çevirdik ve zorlu deplasmandan 3 puan alarak döndük. Alınan galibiyet 3 puandan öte anlamlar taşıyor. Mersin İdmanyurdu takımının, maçın son dakikasına kadar mücadeleden kopmayan, skor ne olursa olsun galibiyeti arayan, arzulu ve disiplinli bir takım olduğunu bir kez daha gördük. Geri dönüşe imza atan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi ve futbolcuları tebrik ediyorum."
Puan cetvelinin 7'nci sırasına yerleştiklerine, 39 puana ulaştıklarına da dikkati çeken Başkan Kahramanlı, şöyle devam etti:
"Zorluklar içinde mücadele eden bir Anadolu takımı için önemli bir başarı yakaladığımıza inanıyorum. Mersin İdmanyurdu, ligdeki her takımı yenebilecek güçte. Yeter ki taraftarımız bize destek versin. Kendi evimizde Galatasaray ve Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İki takımda bu sezon oldukça iyi. Kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veriyorlar. Ama bizim de Mersin İdmanyurdu olarak hedefimiz var. Biz puan cetvelinin yükselebileceğimiz en yüksek noktasında ligi tamamlamak istiyoruz. Mersinlilerin önümüzdeki 2 maçta takımımıza destek olmasını, yeni Mersin Stadı’nı doldurmasını bekliyoruz."
Öte yandan kırmızı lacivertli futbolcular, Medicana Sivasspor maçının ardından verilen bir günlük izinin ardından bugün 2 Mayıs Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.