Mersin İdmanyurdu'nda Fenerbahçe heyecanı

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında avantajlı sonuç almayı hedeflediklerini söyledi. Rıza Çalımbay, kulüp binasında...

03 Mart 2015 Salı 16:16
Mersin İdmanyurdu'nda Fenerbahçe heyecanı






MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında avantajlı sonuç almayı hedeflediklerini söyledi.
Rıza Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde Bursaspor maçına çok iyi başladıklarını, ancak rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı değerlendiremediklerini ifade etti. İkinci yarıda hakemin üstüne büyük baskı geldiğini ve bu nedenle bazı yanlışlar yaptığını savunan Çalımbay, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını, ancak kendileri için ligdeki Trabzonspor maçının daha önemli olduğunu vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:
"Kupayı hiçbir zaman hedef olarak düşünmedik. Maç eksiği olan arkadaşlarımızı kullanmayı hedefledik. O arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Çünkü devre arasında da transfer yapamadık. Vederson bu hafta cezalı olduğu için Trabzonspor'a karşı oynamayacak. Bir sol bek bulmamız gerekiyor. Burada Serol veya Nurullah'ı sol bek olarak düşünüyoruz. Bunları da iyi duruma getirmemiz gerekiyor ama buraya kadar gelmişken bundan sonrasına da gitmek istiyoruz. İkinci maç için iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Ne olursa olsun her şey ikinci maçta belli olacak. Taraftarımızın önünde iyi bir galibiyetle ayrılmak istiyoruz."
Rıza Çalımbay, bu arada Servet Çetin, Serkan Balcı, Futacs, Adem Güven ve Sadiku'nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini, Oktay Delibalta'nın durumunun ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.