Mersin İdmanyurdu:"yan Topların Kurbanı Olduk"

MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşısında aldıkları yenilginin üzüntüsü yaşadıklarını belirtti, "Yan topların kurbanı olduk" dedi. Haftalık basın toplantısında açıklamalarda...

21 Ekim 2014 Salı 16:41
Mersin İdmanyurdu:






MERSİN İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşısında aldıkları yenilginin üzüntüsü yaşadıklarını belirtti, "Yan topların kurbanı olduk" dedi.
Haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, önce Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilodzic ile arasında geçenlere açıklılık getirdti. Çalımbay, bu konuda şunları söyledi:
"Benim Trabzonspor teknik direktörü ile aramda hiçbir anlaşmazlık yok. Sonuçta meslektaşız ve ben bu gibi durumları pek doğru bulmuyorum. Futbolda saygı, olmazsa olmazlardan biridir. Fakat benim futbolcularıma rakip takımdan birisi veya dışarıdan herhangi birisinin sözlü ya da bedensel olarak saldırısı söz konusu olduğunda ben buna kesinlikle müsaade etmem."
Müsabakada mağlubiyeti hak ettiklerini tekrarlayan Rıza Çalımbay, karşılaşmada mücadele yönünde hiçbir sıkıntılarının olmadığını vurgularken de şöyle konuştu:
"Fakat, yan toplarda pasif olmamız bize mağlubiyeti getirdi. Soyunma odasında üstüne basa basa söylememize rağmen yan toplara engel olamadık. Bu açıdan dolayı yenilgiyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Yan topların kurbanı olduk. Bundan sonra bu hataya düşmememiz gerekir."   FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.