MHK Ulusal Hakem Seminerleri Başladı

 Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL / Merkez Hakem Kurulu'nun ulusal hakemleri taramak amacıyla uygulamaya koyduğu MHK Ulusal Hakem Seminerleri'nin ilki, bugün İstanbul'daki Limak Eurasia Luxury Hotel'de başladı. Federasyondan yapılan açıklamaya...

30 Eylül 2014 Salı 12:03
MHK Ulusal Hakem Seminerleri Başladı






MHK Ulusal Hakem Seminerleri Başladı

Merkez Hakem Kurulu'nun ulusal hakemleri taramak amacıyla uygulamaya koyduğu MHK Ulusal Hakem Seminerleri'nin ilki, bugün İstanbul'daki Limak Eurasia Luxury Hotel'de başladı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre; başta MHK Başkanı Zekeriya Alp olmak üzere, MHK Kurul Üyeleri ile MHK danışmanlarının öncülüğünü yaptığı seminerlere, 156 Ulusal Hakem dört grup halinde katılacak. Bu seminerler sayesinde ise her bir Ulusal Hakem hakkında detaylı bilgi sahibi olma imkanına ulaşılacak.


Seminerlerde ayrıca; MHK Eğitim Direktörü Oğuz Sarvan ve TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin tarafından oluşturulan teknik program ile MHK Fiziksel Gelişim Uzmanı Ali Kızılet tarafından oluşturulan fiziksel testler de ulusal hakemlere uygulanacak.

MHK; Hakem Gelişim Programları çerçevesinde, önümüzdeki dönemlerde de genç hakemleri tarama projelerine ağırlık vermeye devam edecek.  Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL /

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.