MHK'ya kayyum atansın

 Spor yorumcusu Sinan Engin yorumcu olarak katıldığı tv programında Galatasaray, Rizespor maçıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu

12 Mayıs 2019 Pazar 10:59
MHK'ya kayyum atansın






MHK'ya kayyum atansın

   Spor yorumcusu Sinan Engin yorumcu olarak katıldığı tv programında Galatasaray, Rizespor maçıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulunduSon kalan haftalarda MHK'ya Kayyum atansın diyen yorumcu Sinan Engin şöyle konuştu; "Geçen hafta Beşiktaş, bu hafta Rizespor hakemler tarafından doğrandı. Peki haftaya piyango Galatasaray'a vurursa ne olacak? Soruyorum, ne olacak? Galatasaray - Rizespor maçı neden saat 16.00'da oynandı? Galatasaray'ın kullandığı ilk penaltıda kural hatası var. Aldığım duyum; Rizespor - Galatasaray maçı yeniden oynanabilir. VAR hakemi Alper Ulusoy büyük hatalıymış. Aldığım duyumlar bu. Bu maç ciddi ciddi incelenirse tekrarlanır. MHK siz ajan mısınız, CIA misiniz, KGB misiniz?"

(Skor)

Son Güncelleme: 12.05.2019 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.