Milli takımda Güneş doğdu

 A Milli Futbol Takımımız Şenol Güneş dönemnde çıktığı ilk maçı kazandı.

23 Mart 2019 Cumartesi 08:32
Milli takımda Güneş doğdu






Milli takımda Güneş doğdu

   A Milli Futbol Takımımız Şenol Güneş dönemnde çıktığı ilk maçı kazandı.A Milli Futbol Takımımız 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H grubunda çıktığı ilk maçta deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 mağlup etti. Şenol Güneş'in yeni döneminde ilk maçına çıkan millilerimize galibiyeti getiren goller Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

   Ay yıldızlılar Şenol Güneş ile çıktığı ilk maçta Arnavutluk’u 2-0’la geçerek H grubunda şahane bir başlangıç yaptı. Müthiş bir mücadele ortaya koyan A Milli Takım, 21.dakikada Burak Yılmaz’ın şık golüyle öne geçti. Mahmut Bekdemir’in çabasıyla topu kazanan millilerde Cenk Tosun, topu ceza sahası önündeki Burak ile buluşturdu. Kalecinin sağına düzgün ve isabetli vuran Burak perdeyi açtı.

   İlk yarıyı 1-0 önde kapatan milliler ikinci yarıya da hızlı başladı. 55.dakikada orta sahada topu alan Hakan Çalhanoğlu harika bir dripling ile ceza sahası yayına kadar topu sürdü. Cenk ve Burak’ın önünü boşaltmasıyla iyi bir açı bulan Hakan’ın sert şutu ağlara gitti.

   Hakan Çalhanoğlu’nun golüyle farkı 2’ye çıkaran ve iyice rahatlayan Türkiye, kalan dakikalarda skoru koruyup farka gitmek istedi.Burak Yılmaz, 85. dakikada rakip savunmasının arkasına sarktı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı. A Milli Takımımız gruptaki diğer maçta pazartesi günü Eskişehir’de Moldova ile karşı karşıya gelecek.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.