Milli Tenisçi Marsel İlhan: "Hedefim Rio 2016"

MARSEL İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel'in yer aldığı Davis Cup takımının 6-7-8 Mart tarihlerinde 2'nci Grup 1'inci tur mücadelesinde Güney Afrika ile karşılaşması nedeniyle Mersin Olimpiyat Evi'nde basın toplantısı...

04 Mart 2015 Çarşamba 17:48
Milli Tenisçi Marsel İlhan:






MARSEL İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel'in yer aldığı Davis Cup takımının 6-7-8 Mart tarihlerinde 2'nci Grup 1'inci tur mücadelesinde Güney Afrika ile karşılaşması nedeniyle Mersin Olimpiyat Evi'nde basın toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Tenis Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ahmet Atakan, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Birol Gelbul, antrenör Dominik Hrbaty ile tüm oyuncular katıldı. Mersin Olimpiyat Tesisleri'nde Güney Afrika ile karşılaşacak olan milli takım 6 Mart Cuma günü 12.00'de tekler, 7 Mart Cumartesi günü 14.00'te çiftler ve 8 Mart Pazar günü yine tekler maçları oynanacak.
HEDEF BÜYÜTTÜ
Geçen hafta Dubai'de çeyrek finale kadar yükselerek dünya sıralamasında 77 numaraya çıkan milli tenisçi Marsel İlhan, Davis Kupası mücadelesi için şunları söyledi:
"Geçen hafta önemli bir galibiyet aldım. Şimdi ise cuma günü Davis Kupası başlıyor. Milli maçlar bizim için her zaman önemli. Umarım bu hafta sonu iyi sonuçlar elde edeceğiz. Hedefim Rio Olimpiyatları."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.