Monaco-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe, Monaco’da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam Monaco ile karşılaşacak.

03 Ağustos 2016 Çarşamba 11:26
Monaco-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Hangi kanalda?






UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu Fenerbahçe- Monaco rövanş maçı 3 Ağustos Çarşamba günü 21. 45'te Monaco'da oynanacak. Maç Lig Tv üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda rakibi Monaco ile ikinci maça çıkıyor. Fenerbahçe Kadıköy'de oynanan ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano yönetmiş olduğu ilk maçtan Emenike'nin attığı 2 golle galip ayrılmayı başarmıştı.

Fenerbahçe taraftarını bırakın maça şehre bile almayan Fransız yetkililerin maç öncesi enteresan yasakları devam ediyor. Son olarak maçın oynanacağı II. Louis Stadı’na gelecek taraftarları uyaran yetkililer, pokemon avlamanın yasak olduğunu duyurdu. Yazı ile yapılan uyarıda, ‘II.Louis Stadı’nda Pokemon avlamak kesinlikle yasaktır” ifadelerine yer verildi. Görenlerin kısa bir şaşkınlık yaşadığı yasağın ne amaçla koyulduğuna bir anlam verilemedi.
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMonacoPokemon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.