Monaco Fenerbahçe (Monaco FB) maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında Fenerbahçe, Fransa'da Monaco'yla karşılaştı.. 3-1 mağlup olan Fenerbahçe Şampiyonlar Liginden elendi...

03 Ağustos 2016 Çarşamba 11:40
Monaco Fenerbahçe (Monaco FB) maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu






Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında Fenerbahçe, Fransa'da Monaco'yla karşılaşacak. İlk maçı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı. İkinci maç başladı. İlk yarıyı Monaco 2-0 önde kapattı. Rakibine 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginden elendi ve yoluna UEFA'da devam edecek...

Monaco 3-1 Fenerbahçe (maç bitti)
Goller: Dk 2 Valere Germain
Dk 18 Radamel Falcao (penaltı)
Dk 55 Emanuel Emenike
Dk 65 Valere Germain

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçları, bugün başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe ise Fransız ekibi Monaco ile yarın oynayacak. Fenerbahçe, Kadıköy’de 2-1 mağlup ettiği Fransa’nın güçlü takımlarından Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. II. Louis Stadı’ndaki maç, TSİ 21.45’te başlayacak ve LİG TV’den naklen yayınlanacak. Sarı-lacivertlilerin tur mücadelesi vereceği kritik karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artur Manuel Ribeiro Soares Dias yönetecek. Dias’ın yardımcılıklarını, Rui Licino Barbosa Tavares ve Bruno Miguel Campos Rodrigues yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tiago Bruno Lopes Martins.

Monaco'da OHAL kararları!
Deplasman seyircisinin alınmayacağı mücadele için adeta sıkıyönetim ilan edilirken, ev sahibi ekibin taraftarları da sıkı güvenlikten nasibini alacak. Alınan önlemler şu şekilde duyuruldu: Stadın etrafında güvenli bölge oluşturulacak. Nesneler x-ray cihazından geçirilecek ve metal dedektörleriyle kontrol edilecektir. Stat girişinde tüm taraftarların üzeri elle aranacak. 

Fenerbahçe, Monaco'da tur peşinde. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında bu akşam Fransa 1. Lig ekibi Monaco'yla deplasmanda karşılaşacak. II. Louis Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçı Portekizli hakem Artur Dias yönetecek. Sakatlıkları süren Van Persie, İsmail Köybaşı ile cezalı Alper Potuk ve Volkan Şen, Monaco karşısında forma giyemeyecek 

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam Fransa 1. Lig ekibi Monaco karşısında ilk maçta elde ettiği 2-1'lik galibiyetin avantajını koruyarak tur atlamayı hedefliyor. Geçen hafta İstanbul'da oynanan maçı Emmanuel Emenike'nin golleriyle 2-1 kazanan sarı-lacivertliler, Monaco deplasmanına bu avantajla çıkacak. Sarı-lacivertliler, Monaco karşısında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikle adını play-off turuna yazdıracak. Fenerbahçe, iki veya üzeri gol atıp tek farklı yenilmesi durumunda ise deplasmanda attığı golün avantajını kullanarak tur biletini kapacak.

Rövanş maçının normal süresi Monaco'nun 2-1'lik üstünlüğüyle sona ererse karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da gol olmazsa play-off turuna yükselecek takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Fenerbahçe, turu geçmesi durumunda, 7 sezondur ayrı kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için son engel olan play-off turunu oynayacak. Monaco ile Fenerbahçe arasında TSİ 21.45'te II. Louis Stadı'nda oynanacak rövanş maçını Portekiz Futbol Federasyonundan Artur Dias yönetecek.

Dias, Avrupa arenasında daha önce bir kez Türk takımlarının maçını yönetti. Portekizli hakem, Eskişehirspor'un 9 Ağustos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Fransız temsilcisi Marsilya'ya deplasmanda 3-0 yenildiği maçta düdük çalmıştı.

Son Güncelleme: 03.08.2016 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.