Monaco Fenerbahçe (Monaco FB) maçını yayınlayan kanalların listesi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam Monaco ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe-Monaco rövanş maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak?

03 Ağustos 2016 Çarşamba 11:20
Monaco Fenerbahçe (Monaco FB) maçını yayınlayan kanalların listesi






Fenerbahçe 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçını Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Monaco ile 27 Temmuz Çarşamba günü oynamıştı. Fenerbahçe-Monaco rövanş maçı ise bugün saat 21.45'te başlayacak... FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano yönetmiş, maç 2-1 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ermişti.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu Fenerbahçe- Monaco rövanş maçı bugün 21. 45’te Monaco’da oynanacak. Maç Lig Tv (Şifreli) üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Ancak Lig TV yeni sezon paketi satın alanlar, Monaco-Fenerbahçe maçını ekstra bir ücret ödemeden şifresiz izleyebilecek.
Maç tarihi: 3 Ağustos 2016 Çarşamba
Maç saati: 21.45
Hakem:  Artur Manuel Ribeiro Soares Dias

Stad: II. Louis Stadyumu
Kanal: Lig Tv 

MAÇI YAYINLAYAN KANALLAR
LİG TV, Arena Sport 1 (serbia), Arena Sport 2 HD (cro), Arena Sport BiH, beIN Sports ESPAÑA / HD, beIN Sports FRANCE 1 / HD, beIN Sports MENA 6 HD, CBC Sports HD
 

Son Güncelleme: 03.08.2016 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.