Muric: Beşiktaş'a karşı galip gelmek harika

Gençlerbirliği'nin Kosovalı golcüsü Muric, "Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel." dedi.

17 Ekim 2017 Salı 14:19
Muric: Beşiktaş'a karşı galip gelmek harika






ANKARA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde forma giyen futbolcular Ahmet İlhan Özek ve Vedat Muric, son iki yılın şampiyonu Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan oyunculardan Ahmet İlhan, Beşiktaş ile mutlak kazanmaları gereken bir maç oynadıklarını belirterek, "Gerçekten güzel ve anlamlı bir galibiyet oldu. Ligdeki durumumuz da iç açıcı değildi. Hafta içi dersimize çok iyi çalıştık ve sınavı da çok iyi verdiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Muric'in attığı golün başlangıcında yer alan Ahmet İlhan, pozisyona ilişkin Kosovalı futbolcuyla aralarında geçen konuşmayı anlattı:

"Soyunma odasında girince Vedat'a 'dokunmasan gol oluyor muydu' diye sordum. 'Abi tam hatırlamıyorum ama olmuyordu galiba' dedi. Golün kimin attığının önemi yok, yeter ki takım kazansın. Gerekirse kalecimiz atsın ama biz kazanalım. Bu daha büyük bir mutluluk."

"Maçtan önce gol atanın Halil İbrahim'in formasıyla sevinmesini kararlaştırmıştık"

Muric ise maç günü çok sayıda kulüp çalışanından gol atacağına dair güzel sözler duyduğunu kaydetti. Kosovalı golcü, hafta içinde ciddi bir sakatlık geçiren Halil İbrahim Pehlivan'ın formasıyla yaşadığı gol sevincinden de bahsetti.

Maçtan önce gol atacak futbolcunun Halil İbrahim'in formasıyla sevinmesini kararlaştırdıklarını aktaran Muric, "Bana nasip olduğu için çok mutluyum." açıklamasını yaptı.

"Taraftarımız yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez"

Kosovalı futbolcu, Beşiktaş'ı çok iyi analiz ettiklerinin altını çizerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Beşiktaş'a karşı galip gelmek ayrıca güzel. Başta malzemecimiz Muharrem ağabey, kulüp doktorumuz Gürhan Dönmez olmak üzere herkes oynayacağımı öğrenince gol atacağımı söylediler. Ben de inanmıştım. Gol attım ama takımın kazanması her zaman daha güzel. Muharrem ağabeye Halil İbrahim'in formasını almasını söyledim. İnşallah gol atarsak gelip senden alacağım dedim."

Beşiktaş maçındaki desteklerinden ötürü kırmızı-siyahlı taraftarlara teşekkür eden Muric, "Taraftarsız maçın kıymeti ve zevki olmuyor. Beşiktaş maçında tribün de çok güzeldi. Bizi inanılmaz desteklediler. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece sırtımız yere gelmez. Alnımızın akıyla da Gençlerbirliği'ni layık olduğu yerlere getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.10.2017 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.