Muslera "İstemediğimiz bir sonuçla dönüyoruz"

Fernando Muslera, Lokomotiv Moskova karşılaşması sonrasında yayıncı kuruluşa değerlendirmeler yaptı

29 Kasım 2018 Perşembe 02:44
Muslera "İstemediğimiz bir sonuçla dönüyoruz"






 Muslera "İstemediğimiz bir sonuçla dönüyoruz"

   Fernando Muslera, Lokomotiv Moskova karşılaşması sonrasında yayıncı kuruluşa değerlendirmeler yaptı.Muslera’nın maça yönelik ifadeleri şöyleydi:“Çok önemli bir maça çıktık. Her şey bizim elimizdeydi. Kaderimizi belirleyebileceğimiz bir maça çıktık. Ne yazık ki istemediğimiz bir sonuçla dönüyoruz. Kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Aslında pozisyonlara girdik. Ancak bu seviyelerde girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Yoksa bugün olduğu gibi sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Havaya bir parantez açabiliriz. Alışık olmadığımız soğukluktaki bir havada oynadık. Ancak ne olursa olsun şanslar elimize geçti. Defansif anlamda da biraz agresif olmamız gerektiğini düşünüyorum. Sadece burada değil ligde de geçerli. Nerede oynarsak oynayalım agresif olmalıyız. Çok üzgünüm, moralim çok bozuk şu an için. Buradan üç puanla dönmeyi çok istiyorduk. Lokomotiv’i de tebrik ediyorum. Ne olursa olsun istedikleri sonucu aldılar. Artık bir sonraki maça bakacağız.”

Ozan Kabak "Çok üzgünüz"

Genç oyuncumuz Ozan Kabak, Lokomotiv Moskova mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Ozan Kabak, oynanan oyun hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Soğuk bir havada, yabancı bir iklimde maça iyi başladık aslında. İlk yarının sonuna doğru bir gol yedik ve oyundan düştük. Bu maçı almak istiyorduk ama maalesef istediğimiz olmadı. Çok üzgünüz. Umarım, iç saha maçımızda elimizden geleni yaparak Porto’yu yeneceğiz ve UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz.” 

Fatih Terim "Ümit ederim Avrupa Ligi’nde devam ederiz.”

Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Teknik Direktörümüz, maça dair görüşlerini şöyle aktardı:

“İlk yarı iyi bir Galatasaray vardı sahada. İçeri 1-0 yenik girdik. Maalesef çabuk kırılıyoruz. İlk yarıda gol pozisyonlarımız var. Bunlardan birini gol yapsak durum değişebilirdi. Devreye 0-0 girdiğiniz için hayıflanacağınız yerde 1-0 geride giriyorsunuz. Üzücü biraz. İkinci golden sonra daha da farklı mağlup olabilirdik. Burada herhangi bir klişe söz söyleyecek değilim. Onun için Lokomotiv’i tebrik ediyorum. Ancak, Galatasaraylılara ilerisi için bazı şeyler söylemek istiyorum. Bize hem Ocak’ta hem Temmuz’da müsaade edecekler. Buradan onlar benim ne demek istediğimi anlıyorlar. Zaman zaman böyle ufak mesajlar veriyoruz. Kazandığımızda da kaybettiğimizde de veriyoruz. Her şeyin farkındayız, her şeyi görüyoruz. Onun için elimizden geldiği kadar, Kulübümüzün gücü yettiği kadar ki her şeye yeter gücü mücadele edeceğiz. Bunun başka bir şekli yok. İstediğimiz yüzdeye yakın oyunu oynayabilen duruma geleceğiz. Çünkü böyle skorlara ben de çok alışkın değilim. Hem üst üste hem de Galatasaray’da. Onun için ‘soğuktu, kardı’ gibi herhangi bir bahane üretmenin gereği yok. Gole kadar olan bölümde Galatasaray çok iyiydi, ondan sonra değildi. Sonuçta mağlup olduk. Üzgünüz. Şimdi, UEFA sözü söyleme zamanı. İnşallah, ona kalırız. O da kolay değil artık. Ümit ederim Avrupa Ligi’nde devam ederiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.