Kasımpaşa kaybetmeye devam ediyor

Kasımpaşa Alanya deplasmanından da eli boş döndü.

23 Şubat 2019 Cumartesi 18:57
Kasımpaşa kaybetmeye devam ediyor






Kasımpaşa kaybetmeye devam ediyor

    Kasımpaşa Alanya deplasmanından da eli boş döndü.Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta mücadelesinde Sergan Yalçın’in takımı Aytemiz Alanyaspor ile Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Alanyaspor 3-0’lık skorla kazandı.

Alanyaspor’un gollerini 43. ve 54. dakikada Papiss Cisse, 89. dakikada ise Josef Sural kaydetti. Mücadelede dakikalar 43’ü gösterirken konuk ekip Kasımpaşa’da Popov rakibine yaptığı hareketin ardından VAR’ın yardımıyla kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Kasımpaşa aldığı bu yenilginin ardından ligde üst üste altıncı maçını da kaybetmiş oldu ve düşüşünü sürdürdü. Alınan bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor 31 puana yükselirken, Kasımpaşa 29 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Akhisar ile karşılaşacak. Kasımpaşa sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.

(Skor)

Son Güncelleme: 24.02.2019 09:50
Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaA.Alanyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.