Nazilli Belediyespor-Altay maçında olay: 1 kişi yaralandı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli'de bugün oynanacak Nazilli Belediyespor-Altay maçı öncesi 2 takımın taraftarları birbirine girdi. Polis olayları önlemek için havaya ateş açtı, başından yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Ligde...

08 Mart 2015 Pazar 14:00
Nazilli Belediyespor-Altay maçında olay: 1 kişi yaralandı






SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Nazilli'de bugün oynanacak Nazilli Belediyespor-Altay maçı öncesi 2 takımın taraftarları birbirine girdi. Polis olayları önlemek için havaya ateş açtı, başından yaralanan 1 kişi hastaneye kaldırıldı.
Ligde kalma mücadelesi veren takımlarını Nazilli Belediyespor karşılaşmasında desteklemek için Nazilli'ye giden yaklaşık 400 Altaylı futbolsever ile ev sahibi ekibin taraftarları arasında İlçe Stadı önünde sözlü tartışmayla başlayan gerginlik, bir anda kavgaya dönüştü. Stat önünde tekme, tokat kavgaya eden 2 taraftar grubu, birbirlerine taş ve şişe fırlattılar. Bu arada yüzüne bira şişesi isabet eden 19 yaşındaki Nazilli Belediyespor taraftarı Veysel Çetin, hastanede tedavi altına alındı. 
Stat içinde ve çevresinde görevli güvenlik güçleri kavga eden grubu cop kullanarak dağıttı. Olay sırasında polis, havaya ateş açtı. Nazilli İlçe Stadı'na takviye ekipler gönderildi. Alkollü oldukları öne sürülen Altaylı taraftarlardan bazılarının çevredeki araçlara ve binalara zarar verdiği gözlendi. Nazilli Emniyeti'nde izinli olan polisler, görev başına çağrılırken Aydın'dan çevik kuvvet ekipleri de istendiği bildirildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.