Nefesler tutuldu.Şampiyonluk son haftaya kaldı

 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor’u sahasında 2-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı.

15 Mayıs 2018 Salı 09:08
Nefesler tutuldu.Şampiyonluk son haftaya kaldı






Nefesler tutuldu.Şampiyonluk son haftaya kaldı

   Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  33. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor’u sahasında 2-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı. Evkur Yeni Malatyaspor’u 1. dakikada Younes Belhanda ve 12. dakikada Bafetimbi Gomis’in attığı gollerle geçen sarı-kırmızılı takım, puanını 72’ye çıkardı.

   Ligin son haftasına 3 puan farkla lider giren Galatasaray’ın Göztepe deplasmanında alacağı 1 puan, rakiplerinin elde edeceği sonuçlardan bağımsız olarak şampiyonluk için yeterli olacak.Lider Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetiyle birlikte puanını 72 yaparken,  68 puanlı Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da 4’e çıkardı. Bu sonucun ardından 1 maçı kalan Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı kalmadı.

   69 puanlı Fenerbahçe’nin şampiyon olması için ise hem son maçını kazanması, hem de son hafta Medipol Başakşehir’in puan kaybedip, Galatasaray’ın yenilmesi gerekecek.Fenerbahçe deplasmanda Karabükspor'u 7-0 gibi farklı yenerek averajını düzeltti.

   69 puanlu bir diğer şampiyonluk adayı Medipol Başakşehir ise son hafta Kasımpaşa’yı yenerse, Galatasaray’ın Göztepe’ye yenilmesi durumunda şampiyon olabilecek.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.