"O hakem tribünde otursun cips yesin"

Juventus kalecisi Buffon Real Madrid maçı sonrası hakem hakkında sert açıklamalarda bulundu

12 Nisan 2018 Perşembe 14:39
"O hakem tribünde otursun cips yesin"






"O hakem tribünde otursun cips yesin"

    Juventus kalecisi Buffon Real Madrid maçı sonrası hakem hakkında sert açıklamalarda bulundu.Dün gece Devler Ligi'nin unutulmaz maçları arasına giren Real Madrid-Juventus kapışmasında son dakikada verilen penaltı kararı sonrası itirazları nedeniyle kırmızı kart gören Gianluigi Buffon hakeme ateş püskürdü.Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’i 3-1 mağlup etmesine karşın elenen Juventus’ta penaltı pozisyonunda kırmızı kart gören Buffon, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

   Hakem hakkında sert açıklamalar yapan Buffon, “Hakemin bu maçı yönetecek yüreği yoksa, bu aptal kararları vermek yerine tribünlerde otursun ve cips yesin. Kalbinin yerinde muhtemelen çöp var.” ifadelerini kullandı.Sözcü'nün haberine göre son dakika verilmemesi gereken bir penaltı olduğunu vurgulayan Buffon, “Evet, tartışmalı bir pozisyon ancak 90+3. dakikada emin değilsen, penaltı veremezsin. Bu dakikada, bu yapılamaz. Takım her şeyini verdi, bir adam geldi, harika geri dönüş sonrasında yeşeren hayallerimizi yıktı.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.