Obradovic "Bu akşam kontrol bizdeydi "

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımının Başantrenörü Zeljko Obradovic, Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz karşısında oyunun kontrolünün takımında olduğunu ifade etti.

19 Nisan 2018 Perşembe 08:08
Obradovic "Bu akşam kontrol bizdeydi "






Obradovic "Bu akşam kontrol bizdeydi "

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımının Başantrenörü Zeljko Obradovic, Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz karşısında oyunun kontrolünün takımında olduğunu ifade etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Zeljko Obradovic, “Kendimizi çok agresif bir basketbol oynayan takıma karşı hazırlamaya çalıştık. Özellikle de çok iyi savunma yapan ve transitiona çok hızlı koşan. Ve ilk yarıda çok iyi oynadık. En büyük sorunumuz hücum ribauntlarıydı. Baskonia, 12 hücum ribaundu aldı. Maçın bu bölümü hariç maçın devamındaki her şey bizim için çok olumluydu. Devre arasında maçın bitmediğini konuştuk, çok karakterli bir takım olduklarını ve mutlaka geri geleceklerini ifade ettik. Nitekim böyle de oldu. Eminim cuma günü de aynı agresiflikle oynamaya devam edecekler. Kendimizi de buna hazırlamamız gerekiyor. Şu anda seri yeni başladı ve kaç sayı farkla yendiğimiz önemli değil. Şu an seride 1-0 önde olmamız önemli. Bugün yapılan her şeyin derin bir analizi yapılacak, yarınki antrenmanda da bunun reaksiyonunu oyuncularım gösterecektir. Bu akşam kontrol bizdeydi ve oyuncularımı iyi oynadıkları bir maç için tebrik ediyorum."

    Taraftarların oluşturduğu atmosferin önemine dikkat çeken Zeljko Obradovic, “Atmosfer de harikaydı ve taraftara da çok teşekkür ederim. Cuma akşamı yine randevumuz var. Takıma her zaman destek oluyorlar. Onlarla olan bu bağımız gerçekten çok özel. Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve sponsorumuz Ferit Bey’e destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu akşam da yanımızdalardı.” şeklinde konuştu.

     

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.