Offroad Oyunları Nefes Kesti

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, Otomobil ve 4x4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından düzenlenen 3'üncü Pamukkale Offroad oyunlarında 4x4 araçlar nefes kesti. Pilotlar, zorlu engelleri aşarak dereceye girmeye çalıştı. Denizli...

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:43
Offroad Oyunları Nefes Kesti






Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, () - DENİZLİ'de, Otomobil ve 4x4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) tarafından düzenlenen 3'üncü Pamukkale Offroad oyunlarında 4x4 araçlar nefes kesti. Pilotlar, zorlu engelleri aşarak dereceye girmeye çalıştı.
Denizli Kumkısık Mahallesi'nde trafiğe kapalı alanda düzenlenen oyunlarda 25 araç start aldı. Oyunları yaklaşık 5 bin kişi izledi. 70 dönüm arazide yaklaşık 3 kilometrelik parkurda pilotlar, 4x4 araçlarıyla zorlu engelleri aşmaya çalıştı. Çamura saplanan araçlar, çekicilerle çekilip tekrar yarışa devam etti. Araçların zorlu engelleri aşması izleyenlerin nefeslerini kesti. Yarış sırasında kazalar da yaşandı. Bazı araçlar zorlu engellerde devrilip takla attı. Pilotlar, kazalarda yara almadan kurtuldu. Ardından ATV motor yarışına geçildi. Aynı zorlu parkurlarda ATV motorları da yarıştı. Bu yarışta da ufak kazalar yaşandı. Oyunlarda kategorilere dereceye giren Halil Köseoğlu, Mehmet Yılmaz ve İsmail Çivi'ye kupaları verildi.
DENDOFF Başkanı Hüseyin Uyar, Denizli'de her geçen gün otomobil sporuna olan ilginin arttığını belirterek, "Denizlimizin tanıtımı için otomobil sporlarının desteklenmesi gerekiyor. Yarışmaya çevre illerden de pilotlar katıldı. Özel donanımlı araçlarıyla zorlu engelleri aştılar" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.