Okul Kız Milli Takımı dünya 9'uncusu oldu

Ercan ATA, MAZETANANGO- (fotoğraflı) Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Ülkemizi temsil eden Amasya Kız Spor lisesi, 9'unculuk 10'unculuk karşılaşmasında Kosta Rika'ı, İlayda, Beste ve Şeyda'nın attığı gollerle 3-2 yenerek...

19 Nisan 2015 Pazar 20:44
Okul Kız Milli Takımı dünya 9'uncusu oldu






Ercan ATA, MAZETANANGO- (fotoğraflı)

Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Ülkemizi temsil eden Amasya Kız Spor lisesi, 9'unculuk 10'unculuk karşılaşmasında Kosta Rika'ı, İlayda, Beste ve Şeyda'nın attığı gollerle 3-2 yenerek Dünya 9'uncusu oldu.

11 ülkenin katıldığı Dünya şampiyonasına talihsiz sakatlıklarla başlayan millilerimiz, ilk maçta Kaleci Ebru Yancı'nın sakatlanmasının ardından tüm maçlarını kalecisinden yoksun oynadı. Şampiyonayı 11 sporcusuyla tamamlayan Amasya Kız Spor Lisesi, 1 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 2 galibiyetle şampiyonayı tamamladı.

Millilerimiz grup maçlarında Guatemala mağlubiyeti dışında hiç yenilmedi. 4 maçta uzatma dakikalarında gol yiyerek berabere bitiren Amasya Kız Spor Lisesi, Finlandiya (1-1), Almanya (1-1) Kosta Rika (1-1) ve Çin Taype ile (3-3) berabere kaldı. Grupta Finlandiya ile çekişen millilerimiz averajla final grubuna kalamadı. Dünya sıralamasında ise Millilerimiz rekor skorlar aldı. İlk maçında Dominik Cumhuriyeti'ni (8-0), bugün ise grup maçlarında karşılaştığı ve uzatma dakikalarında yediği golle (1-1) berabere kaldığı Kosta Rika'yı 3-1 yenerek Dünya 9'uncusu oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.