Okul Kız Milli Takımımız Dünya Şampiyonası tarihine geçti

  Ercan ATA, MAZETANANGO- (fotoğraflı) Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Ülkemizi temsil eden Amasya Kız Spor lisesi, 9.'luk 10.'luk hakkı elde etmek için Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. Bu karşılaşmayı 8-0...

18 Nisan 2015 Cumartesi 09:36
Okul Kız Milli Takımımız Dünya Şampiyonası tarihine geçti






 

Ercan ATA, MAZETANANGO- (fotoğraflı)

Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası'nda (ISF) Ülkemizi temsil eden Amasya Kız Spor lisesi, 9.'luk 10.'luk hakkı elde etmek için Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı.

Bu karşılaşmayı 8-0 kazanan millilerimiz, Pazar günü Türkiye saati ile 19.00 da Porto Riko ile 9.'luk maçına çıkacak. Bu güne kadar oynadığı karşılaşmalarda 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan millilerimiz Dominik karşısında elde ettiği 8-0 lık galibiyetle bir maçta Şampiyonanın en fazla gol atan takımı oldu. Takım kaptanı İlayda Civelek ise, attığı 4 golle şampiyonanın bir maçta 4 gol atan tek sporcusu oldu. Amasya Kız Lisesi, İlayda 4, Ceren 2 ve Beste'nin 2 golü ile 8-0 kazandığı karşılaşma ile şampiyona tarihine geçtiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.