Olimpiyat'ta fener alayı, Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 2

SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

02 Kasım 2014 Pazar 21:08
Olimpiyat'ta fener alayı, Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 2






Olimpiyat'ta fener alayı, Beşiktaş: 0 - Fenerbahçe: 2

İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Emmanuel Emenike ve 86. dakikada Moussa Sow'dan geldi.

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, 43. dakikada ikinci sarı kartı görerek, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 16'ya yükselterek haftayı lider kapattı. Beşiktaş ise 14 puanda kaldı.


TAYFUN GÖKDENİZ'İN MAÇ YORUMU

KADIKÖYDE ŞENLİK VAR

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk etti. Henüz 3. dakikada Emenike'nin attığı golle maça başlayan Fenerbahçe Sow'la bir gol daha buldu ve sahadan galip ayrıldı. Derbi zaferinin ardından Kadıköy'de taraftar zafer turları atmaya başladı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftası dev derbiye sahne oldu. Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Kıran kırana ve gergin geçen mücadeleyi sarı-lacivertliler 2-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 3. dakikada Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike ve 86. dakikada Senegalli oyuncu Moussa Sow kaydetti. Öte yandan Beşiktaş'ta Olcay Şahan, 31. ve 43. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, puanını 16 yaptı ve liderliğie oturdu. Beşiktaş ise 14 puanla 3. basamağa geriledi. Süper Lig'in 9. haftasında sarı-lacivertliler evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecekken, siyah-beyazlılar ise deplasmanda İstanbul Başakşehir'e konuk olacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.