Onur Kıvrak “Bir tek maç sattı dememişlerdi"

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu.

15 Kasım 2018 Perşembe 08:22
Onur Kıvrak “Bir tek maç sattı dememişlerdi"






Onur Kıvrak “Bir tek maç sattı dememişlerdi"

    Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak suskunluğunu bozdu.Trabzonspor'daki flaş kadro dışı kararlarının ardından ilk tepki Onur Kıvrak'tan geldi... “Bir tek maç sattı dememişlerdi. Onu da söylediler! Atılan bu iftira, namusa atılan iftira gibidir. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Birileri koltuğunu kurtaracak diye ben 12 yılımı çöpe atamam. Organize bir iş bu. Ama güzel şekilde nokta koyacağım”Burak Yılmaz ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan ve kaptanlığı alınan Onur Kıvrak, Karadeniz Gazetesi’ne konuştu...

   Yerel basına açıklamalarda bulunan tecrübeli file bekçisi, “Ben Trabzonspor’a ihanet etmem. Namusumla şerefimle oynadım hep. 3 gündür uyku uyumuyorum. Her yerimde yaralar çıktı; bu iftirayı bana nasıl atarlar diye. Sakat sakat oynuyorum. Malatya maçına iğneyle çıktım. İstesem ameliyat olur, İzmir’de yatar paramı tıkır tıkır alırım. Her şeyi söylediler. Bir tek ‘Maç sattı’ dememişlerdi. Onu da söylediler! Bu saatten sonra ağzımla kuş tutsam yaranamayacağım. Atılan bu iftira, namusa atılan iftira gibidir. Sağlıklı şekilde karar verip, güzel şekilde noktayı koyacağım” ifadelerini kullandı.

    Onur Kıvrak şöyle devam etti: “Herkes susarken, 2011’de ben şikeyi haykırdım. A Milli Takım’a almadılar bu yüzden. Şimdi birileri koltuğunu kurtaracak diye 12 yılımı çöpe atamam. Trabzonspor’a ömrümü adadım. Bu organize bir iş. Günah keçisi olarak bizi göstermek istiyorlar. Benim babam araba tamircisiydi. Elleri nasırlı, yara bere içinde alın teri ile bizi büyüttü. Helal yemek yedirdi. Kursağımızdan haram lokma geçmedi. Ben 5-0’lık yenilginin ardından utancımdan çocuğumu parka götüremedim.”

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporOnur Kıvrak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.