Orduspor Alt Sıralardan Kurtulmak İstiyor

ORDUSPOR Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, ligde alt sıralardan kurtulmak için çaba harcadıklarını söyledi.  Durmuş Karaağaç, kötü gidişatı durdurmak için başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların bir araya...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:57
Orduspor Alt Sıralardan Kurtulmak İstiyor






ORDUSPOR Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, ligde alt sıralardan kurtulmak için çaba harcadıklarını söyledi. 
Durmuş Karaağaç, kötü gidişatı durdurmak için başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların bir araya geldiğini vurgulayarak durum değerlendirmesi yaptıklarını kaydetti. Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Sarıyer ile maç yapacak olan mor beyazlı ekibinin İstanbul'da hazırlıklarını sürdürdüğünü, bu maçtan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye maçına odaklanacaklarını belirten Karaağaç, şöyle devam etti:
"Takımımız Ligde ki Osmanlıspor maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için İstanbul'a geçti hazırlıkları burada sürdürüyor. Antrenmanlara sakatlığı için Michel Landel, Emre Aygün, Emrullah Kokoç, Martin Mutumma katılmıyor. 4 ciddi sakat oyuncularımız nedeniyle oyun düzeni bozuldu. Biran önce sakat oyuncularımızın iyileşmesini bekliyoruz. Ondan sonra tam kadro sahaya çıkmak istiyoruz. Bu sakat oyuncularımız iyileşip takıma katıldıktan sonra alt sıralardan kurtulmayı hedefliyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediye maçını kazanıp çıkışa geçmek en büyük hedefimiz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.