Orduspor: "sıkıntımız Gol Bulamamak"

ORDUSPOR teknik direktörü Muhammet Dilaver, 2-0 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında iyi mücadele ettiklerini, sadece gol bulamadıklarını söyledi.  Muhammet Dilaver, takımının en büyük sorunu gol...

04 Kasım 2014 Salı 13:49
Orduspor:






ORDUSPOR teknik direktörü Muhammet Dilaver, 2-0 mağlup oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında iyi mücadele ettiklerini, sadece gol bulamadıklarını söyledi. 
Muhammet Dilaver, takımının en büyük sorunu gol olduğunu vurgularken, "Üzerine koya koya gidiyoruz, sadece tabelayı değiştiremiyoruz. Oyunumuzdan da memnunuz. Oyuncularımız canla başla idman yapıyor. Kimsenin ağzında para pul yok. Eksiğimiz gol atamamak oluyor. Kenarda oynayacak oyuncularımız yok" dedi.
Yönetim Kurulu kararıyla geçen hafta 5 futbolcunun kulüple ilişiğinin kesildiğini hatırlatan Muhammet Dilaver, bu konuda şunları söyledi:
"Bundaz teknik heyetin bir tasarrufu yok. 5 futbolcunun gönderilmesinin sebebi var. Bu yönetim kurulunun verdiği bir karar. Yönetim Kurulu karar verdi. Bazı şeylerin önüne geçemiyorsunuz, kolay değil. Yoksa onlar bizim geçen sene faydalandığımız oyunculardı."
"KÜFÜR ETTİLER"
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında birlikte yemek yediği, oturup sohbet ettiği tanıdığı kişilerin kendisine defalarca küfür ettiğini de iddia eden Muhammet Dilaver, "Buraya para için gelmedim. Parayı önemsemem. Bırakıp giderim. Orduluyum, ama tanıdığım insanların bana küfür etmesi zoruma gidiyor. İstenmediğim yerde de bir saniye kalmam" dedi.
"ZARAR VERMEDEN BIRAKIRIM"
Orduspor'a zarar verdiğini hissettiği an görevi bırakıp hemen gidebileceğini de vurgulayan Muhammet Dilaver, son olarak, "Bu takımda şampiyonlar yaşadık, play offlar oynadık. Aman beni kovmayın da demem. Bizimde çocuk çocuğumuz var" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.