Osmanlıspor kaptanı Numan Çürüksu: Beşiktaş, puan alınmayacak bir takım değil

Osmanlıspor kaptanı Numan Çürüksu, "Beşiktaş, puan alınmayacak bir takım değil. Tabii ki futbol, üç sonuç da olabilir. Bizim hedeflerimiz var, bunu bir an önce yerine getirmeliyiz." dedi.

12 Aralık 2017 Salı 12:09
Osmanlıspor kaptanı Numan Çürüksu: Beşiktaş, puan alınmayacak bir takım değil






ANKARA (AA) - Süper Lig'de sahasında oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alan Osmanlıspor'da kaptan Numan Çürüksu, "Lige kötü bir başlangıç yaptık fakat bunun değişeceğini biliyorduk." dedi.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde iç sahada aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından çıkan Osmanlıspor'da yüzler gülüyor.

Başkent ekibinin kaptanı Numan Çürüksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Futbolda kazanınca keyifler yerinde olur. Biz de bunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

Teknik direktör değişikliğinin ardından iç sahada uzun süren galibiyet hasretine son verip çıkışa geçtiklerini belirten 33 yaşındaki stoper, şöyle devam etti:

"İçerideki maçlara iyi konsantre oluyoruz. Büyük takımlarla da oynadığımızda sahamızda kaybetmiyoruz. Bildiğiniz gibi Fenerbahçe maçıyla da bunu sağladık. Umarım bu şekilde devam ederiz. Takımda arkadaşlık ortamı da gayet iyi, birbirimizle problemimiz yok."

"Beşiktaş'tan çekinmiyoruz"

Numan, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş'tan da çekinmediklerini ifade etti.

Cezası nedeniyle Beşiktaş'a karşı görev yapamayacak Numan, dış sahada bu sezon sadece bir puan aldıklarının hatırlatılması üzerine, "Futbol bu, bir yerde kırılacaktır. Böyle gitmeyecektir." yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı izlediklerini anlatan Numan, şunları kaydetti:

"Beşiktaş, puan alınmayacak bir takım değil. Tabii ki futbol, üç sonuç da olabilir. Bizim hedeflerimiz var, bunu bir an önce yerine getirmeliyiz. Ligdeki konumumuz itibarıyla rakiplerimizin isminin bir anlamı kalmıyor. Bu onları küçümsemek değil, aksine hepsi çok kıymetli takımlar. Ligde her puan çok kıymetli. (Beşiktaş maçı) Bizim çekinecek bir şeyimiz yok. Bildiğimiz bir atmosfer. Herkes etkilenebilir ama kısa sürede atlatıp, maça adapte olacağımızı düşünüyorum."

Muhabir: Halil Ibrahim Avşar

Son Güncelleme: 12.12.2017 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.