Paris Saint Germain 5- Lyon 0

Paris Saint Germain evinde Lyon'u gol yağmuruna tuttu.

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:01
Paris Saint Germain 5- Lyon 0






Paris Saint Germain 5- Lyon 0

   Paris Saint Germain evinde Lyon'u gol yağmuruna tuttu.Fransa Ligue 1 9. hafta karşılaşmasında Lyon ile karşılaşan Paris Saint Germain, 19 yaşındaki Kylian Mbappe'nin 13 dakikada 4 gol attığı maçı 5-0 kazanmayı bildi.Maçın 9. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Brezilyalı yıldız Neymar, PSG'yi 1-0 öne geçiren isim oldu.Ancak PSG'de Presnel Kimpembe 32. dakikada üst üste iki sarı kart görüp kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İlk yarının son dakikasında ise bu kez Lyon'dan Lucas Tousart ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca iki ekip de devreyi 10 kişi tamamladı.

İkinci yarıda ise adeta Kylian Mbappe fırtınası vardı.Fransız futbolcu 61., 66., 69. ve 74. dakikalarda attığı gollerle 13 dakikada 4 gol atma başarısı gösterdi ve maçın skorunu 5-0 olarak belirledi.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Paris Saint GermainLyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.