Paşa evinde farklı kaybetti

 Kasımpaşa evinde oynadığı Kayserispor'a farklı yenildi.

11 Aralık 2018 Salı 07:19
Paşa evinde farklı kaybetti






Paşa evinde farklı kaybetti

   Kasımpaşa evinde oynadığı Kayserispor'a farklı yenildi.Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Kayserispor ile Kasımpaşa arasında uzun yıllar unutulmayacak bir maç yaşandı.

  Karşılaşmanın 21. dakikasında ‘VAR’ kararıyla penaltı kazanan Kayserispor, Tjaronn Chery ile 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Beraberlik için bastıran Kasımpaşa’da Trezeguet’nin ceza sahası dışından 31. dakikadaki şutu direkten döndü.Dakikalar 37’yi gösterirken takımına penaltı kazandıran Mbaye Diagne, vuruşunda kaleci Lung’u geçemedi ve ilk yarı 1-0 Kayserispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

   İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi Kasımpaşa 69. dakikada maçta ikinci penaltısını kazandı. Topun başına geçen isim bu kez Trezeguet oldu ancak Mısırlı futbolcu üst direğe takıldı.Pozisyonun devamında hızlı hücuma çıkan Kayserispor, Kasımpaşa savunmasını hazırlıksız yakaladı ve Deniz Türüç’ün golüyle rakibi karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakaladı.Kalan dakikalarda Kasımpaşa’nın farkı azaltma çabaları sonuçsuz kalırken maçtaki son noktayı 80. dakikada Bernard Mensah koydu. Chery’nin asistini değerlendiren Mensah maçın skorunu 3-0 olarak belirleyen isim oldu.

   Bu sonuçla ikinci sıradaki Kasımpaşa 26 puanda kalırken haftayı galibiyetle kapatan Başakşehir’in 7 puan gerisinde yer aldı.Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde ilk maçına çıkan Kayserispor ise puanını 17 yapıp 15. sıraya yükselirken küme düşme hattındaki Fenerbahçe ise 14 puanla 17. sıraya gerilemiş oldu.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Serkan Çınar, Erdem Bayık, Mehmet Salih Mazlum

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Veigneau, Tarkan Serbest (Dk. 64 Josue Sa), Sadiku (Dk. 76 Koita), Eduok (Dk. 74 Özgür Çek), Pavelka, Trezeguet, Diagne

Kayserispor: Lung, Levent Gülen, Kana Bıyık, Sapunaru, Atila Turan (Dk. 87 Varela), Mensah, Şamil Çinaz, Deniz Türüç (Dk. 79 Kucher), Chery, Bilal Başacıkoğlu (Dk. 64 Kravets), Umut Bulut

Goller: Dk. 21 Chery (Penaltıdan), Dk. 69 Deniz Türüç, Dk. 80 Mensah (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 21 Veigneau, Dk. 74 Koita, Dk. 90+6 Pavelka (Kasımpaşa), Dk. 52 Şamil Çinaz, Dk. 73 Sapunaru (Kayserispor)

Sözcü

Son Güncelleme: 11.12.2018 04:25
Anahtar Kelimeler:
KasımpaşaKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.