Passolig Kavgası

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUNSPOR ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sırasında stada girmek isteyen taraftarlarla polisler arasında kavga çıktı. Passolig kartı olmayan taraftarlar stada alınmayınca arbede yaşandı. Samsun...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:35
Passolig Kavgası






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUNSPOR ile Yeni Malatyaspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı sırasında stada girmek isteyen taraftarlarla polisler arasında kavga çıktı. Passolig kartı olmayan taraftarlar stada alınmayınca arbede yaşandı.
Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda bugün oynanan Samsunspor-Yeni Malatyaspor Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi sırasında, Passolig kartları olmadığı halde stada girmek isteyen bir grup Kırmızı-Beyazlı taraftar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Samsunsporlu taraftarlar, kendilerine engel olan polislere taş, sopa ve şişelerle saldırdı. Güvenlik güçleri de taraftarlara copla müdahale etti. Yaşanan arbedede 3 polis memuru, 2 de taraftar yaralanırken 2 polis aracı da zarar gördü. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.