PFDK Egelilere ceza yağdırdı

İZMİR, () - PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ege takımlarına ceza yağdırdı. Kurul geçen hafta 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan Altay-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor müsabakasında siyah-beyazlı taraftarın neden oldu saha olayları...

29 Ocak 2015 Perşembe 19:34
PFDK Egelilere ceza yağdırdı






İZMİR, () - PROFESYONEL Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Ege takımlarına ceza yağdırdı. Kurul geçen hafta 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan Altay-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor müsabakasında siyah-beyazlı taraftarın neden oldu saha olayları sebebiyle Altay'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verirken kulübün 6 bin TL de para ödemesine hükmetti.
PFDK Menemen Belediyesporlu oyuncu Efe'yi de Karagümrüksporlu futbolcuya yönelik saldırısı nedeniyle 5 karşılaşmadan men etti. Menemen'e ise saha olaylarından dolayı 4 bin TL para cezası verdi.
Aydınspor 1923 Kaleci Antrenörü Bekir Küçükşahal'a hakeme yönelik hareketi nedeniyle 6 maç ceza verilirken Altınordulu Bahattin ise 2 karşılaşmada görev alamayacak. Ayrıca çirkin ve kötü tezahürattan ötürü Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor'a 50 bin, PTT 1. Lig takımları Denizlispor ve Bucaspor'a da 20'şer bin TL'lik fatura çıkarıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.