Pınar Karşıyaka 3'te 3 Peşinde

EUROCUP F Grubu'nda Buducnost Voli ve Ventspils'i deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka, yarın Stelmet Zielona Gora'yı üst üste 3'üncü galibiyeti almak için ağırlayacak. Karşıyaka Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Hırvat Srdan...

04 Kasım 2014 Salı 13:09
Pınar Karşıyaka 3'te 3 Peşinde






EUROCUP F Grubu'nda Buducnost Voli ve Ventspils'i deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka, yarın Stelmet Zielona Gora'yı üst üste 3'üncü galibiyeti almak için ağırlayacak.
Karşıyaka Arena'daki mücadele saat 20.00'de başlayacak. Hırvat Srdan Dozai, Ukraynalı Srgiy Zashchuk ve Sırp Uros Obrknezevic'in yöneteceği maçı TRT Spor yayınlayacak. Bilet fiyatları 20 TL olarak açıklandı.
Avrupa'da sezona sahasında iki uzatmaya giden PAOK maçını kaybederek başlayan Karşıyaka, üst üste iki galibiyetle grupta yenilgisiz Lokomotiv Kuban'ın ardından ikinci sıraya yükseldi. Polonya temsilcisi Gora ise oynadığı 3 maçı da kaybederek son sıraya demir attı. Bu sezon 11 resmi maçın 9'unu kazanan yeşil kırmızılıların antrenörü Ufuk Sarıca, "Yine kazanıp avantaj elde edeceğiz" dedi.
YÖHNETİMDEN TEPKİ VAR
Karşıyaka'da basketbol şube yönetimi, olaylı Anadolu Efes deplasmanının ardından bir açıklama yayınlayıp rakip takım ile hakemlere tepki gösterdi. Anadolu Efes'ten Nenad Krstic'in elinin kırıldığı pozisyonla ilgili, rakip yönetim ile teknik heyetin Mutlu Demir'i suçlamasını eleştiren Karşıyaka'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Kasıtlı niyeti olmayan oyuncumuzu hedef gösterir yönde izledikleri tavır kabul edilebilir değildir. Bu tavır yardımcı antrenörleri tarafından maç sonu sergilenen seviyesizliği, terbiyesizliği, saygısızlığı ve spor ruhuna aykırılığı örtme çabasından başka bir amaç taşımamaktadır. Hakemlerin maçın içerisinde çaldığı ve yeri geldiğinde çalmadığı düdükler, bizi art niyet olmadığına dair sebep aramaya sevk etmektedir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.