Pınar Karşıyaka Avrupa'da Uygun Adım

EUROCUP'ta Polonya temsilcisi Stelmet Zielona Gora'yı 83-67 yenerek Avrupa'da üst üste üçüncü galibiyetini alan Pınar Karşıyaka'da moraller yerinde. Grupta yalnızca iki uzatmaya giden maçta PAOK'a kaybeden Pınar Kaarşıyaka, namağlup Lokomotiv...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:59
Pınar Karşıyaka Avrupa'da Uygun Adım






EUROCUP'ta Polonya temsilcisi Stelmet Zielona Gora'yı 83-67 yenerek Avrupa'da üst üste üçüncü galibiyetini alan Pınar Karşıyaka'da moraller yerinde. Grupta yalnızca iki uzatmaya giden maçta PAOK'a kaybeden Pınar Kaarşıyaka, namağlup Lokomotiv Kuban'ın ardından ikinci sırada yer alıyor. Yeşil kırmızılılar, 12 Kasım'da grupta ilk yarının son sınavında Kuban'a konuk olacak.
Başantrenör Ufuk Sarıca, Stelmet Zielona Gora karşısında iddialı oldukları maça iyi başladıklarını belirterek, "Biz devreden sonra biraz gevşedik. Rakip ise ikinci yarıda etkiliydi. Barış ve Gabriel'in sakatlıklarından da etkilendik ama üst üste 2 deplasman zaferinin ardından evimizde de kazanmayı bildik" dedi. Pınar Karşıyaka, lider olduğu Türkiye Basketbol Ligi'nde pazar günü Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak.
BARIŞ VE GÜBRİEL KORKUTTU
Pınar Karşıyaka'da Stelmet Zielona Gora maçında omzundan sakatlanan Barış ve burnuna darbe alan Gabriel teknik heyeti korkuttu. Oyuna devam edemeyen ikilinin Fenerbahçe Ülker randevusuna yetişecekleri öğrenildi.

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.