Pınar Karşıyaka'dan gözdağı

TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, son finalist Galatasaray Liv Hospital'ı İzmir'de ilk yarıda oynanan maçtan sonra İstanbul'daki rövanşta da 75-70 mağlup etti. Yeşil kırmızılı ekip bu skorla sezonu ilk 4 sıra içerisinde...

19 Nisan 2015 Pazar 13:28
Pınar Karşıyaka'dan gözdağı






TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, son finalist Galatasaray Liv Hospital'ı İzmir'de ilk yarıda oynanan maçtan sonra İstanbul'daki rövanşta da 75-70 mağlup etti.
Yeşil kırmızılı ekip bu skorla sezonu ilk 4 sıra içerisinde bitirmeyi büyük oranda garantiledi. Evinde 1 sayı farkla kaybettiği Darüşşaka Doğuş randevusu dışında son 4 maçta 3 galibiyet alan Pınar Karşıyaka, 17 galibiyetle normal sezonun son 3 haftası öncesi ilk 3 şansını da sürdürdü. Ligde 11 yıl sonra ilk kez sezonu ilk 4 içinde tamamlayacaklarını söyleyen antrenör Ufuk Sarıca, şunları söyledi:
"Ligin zorluk derecesi her yıl artıyor. Dev bütçeli, güçlü rakipler arasında sezon başında hayallerimizi yüksek tuttuk. İlk 4 hayaline ulaştık. Play off'ta saha avantajımız olacak. Beşiktaş İntegral Forex ve Banvit'le birlikte finallerdeki muhtemel rakiplerimizden biri olan Galatasaray Liv Hospital'ı bu sezon iki maçta da yenmek bize olası eşleşmede psikolojik üstünlük de sağlayacak." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.