Pınar Karşıyaka'nın kozu taraftarı

TÜRKİYE Basketbol Ligi play off 1'inci tur serisindeki ilk karşılaşmada İzmir'de 87-79 mağlup ettiği Banvit'e deplasmanda 70-66 yenilerek serinin 1-1'e gelmesine engel olamayan Pınar Karşıyaka, yine İzmir'de oynanacak 3'üncü maçta rakibini...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:14
Pınar Karşıyaka'nın kozu taraftarı






TÜRKİYE Basketbol Ligi play off 1'inci tur serisindeki ilk karşılaşmada İzmir'de 87-79 mağlup ettiği Banvit'e deplasmanda 70-66 yenilerek serinin 1-1'e gelmesine engel olamayan Pınar Karşıyaka, yine İzmir'de oynanacak 3'üncü maçta rakibini taraftarının desteğiyle eleyip yarı finale yükselmenin planlarını yapıyor.
Bandırma'daki müsabakada kötü oynadıklarını belirten antrenör Ufuk Sarıca, "Banvit'in bu sezon bize karşı aldığı 5 yenilgiden sonra reaksiyon göstermesi doğaldı. Ama biz de hiç günümüzde değildik" dedi.
Ribaundlarda çok etkili bir takım olmadıklarını, oyuncuların bu açığı savaşçı kimlikleriyle kapattığını sözlerine ekleyen Ufuk Sarıca, "Serinin ikinci maçında bu kimlikten de uzaktık. Rakibe fazladan hücum fırsatı verdik. Dixon da tutuk kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Seyircisiyle tek vücut olabilen bir takımız. Çarşamba günü salonu tıklım tıklım dolduracak taraftarımızla yarı finale kalacağız" diye konuştu.
Bu arada yönetim, maçın 18.45 olan başlama saatini daha ileriye aldırmaya çalışıyor.
EUROLEAGUE YOLU AÇIK
Pınar Karşıyaka, Banvit engelini aştıktan sonra Anadolu Efes ve Fenerbahçe Ülker'den sonra Euroleague'e katılacak üçüncü takım olma yolunda en güçlü adaylardan biri haline gelecek. İzmir ekibiyle birlikte wildcard almaya aday gösterilen takımlardan Beşiktaş İntegral Forex play off'a kalamazken, Darüşşafaka Doğuş ilk turda Trabzonspor Medical Park'a elendi, Banvit ise Pınar Karşıyaka'yla eşleşti. Salon, seyirci, destinasyon, konaklama imkanları bakımından avantajlı takımlardan biri kabul edilen Karşıyaka'nın yarı finale çıkması durumunda önündeki tek engel 300 bin Euro tutarındaki wildcard ücreti olacak. Pınar Karşıyaka, Euroleague için ön davet yazısına olumlu dönüş yapmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.