PSG-Real Madrid eşleşmesi Fransız basınında

PSG'nin UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid ile eşleşmesi Fransız basınında geniş yer buldu.

12 Aralık 2017 Salı 15:25
PSG-Real Madrid eşleşmesi Fransız basınında






PARİS (AA) - Fransa Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İspanya temsilcisi Real Madrid ile eşleşmesi Fransız basınında geniş yer buldu.

Le Monde gazetesinde yer alan haberde, PSG-Real Madrid eşleşmesinin erken final olarak görüldüğü belirtilirken, aynı zamanda PSG'nin güçlü bir rakiple eşleşmesi talihsizlik olarak değerlendirildi. Haberde, PSG'nin Belçikalı defans oyuncusu Thomas Meunier'nin "Neden bu kadar şanssızız?" yorumuna yer verildi.

Le Figaro gazetesi, bu eşleşmenin PSG açısından "zor" ama aynı zamanda "heyecanlı ve güzel" olacağını yazdı. Gazetede, PSG'nin zorlu bir rakip ile karşılaşacağı ancak zoru başarmak için bir fırsat bulunduğuna işaret edildi.

"UEFA Şampiyonlar Ligi: PSG, Real Madrid gibi korkunç bir takıma düştü" başlığını atan Le Parisien gazetesinde, Real Madrid'in performansının son senelerde çok iyi olduğu ancak son zamanlarda takımın performansında düşüş yaşandığı, bunun da PSG için bir fırsat olabileceği vurgulandı.

L'Equipe gazetesinin haberinde ise PSG'nin zorlu bir rakip ile karşılaşacağı ifade edilirken, Real Madrid'in PSG'ye karşı daha önce oynanan karşılaşmalarda iyi sonuçlar aldığı kaydedildi.

Muhabir: Yusuf Özcan

Son Güncelleme: 12.12.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.