Putin tşörtlü futbolcunun cezası ağır oldu ama imtiyazı koparttı

Fenerbahçe Lokomotiv maçı sırasında sahaya Rusya Devlet Başkanı Putin'li tişörtle çıkan Dimitry Tarasov'un bu davranışın 300 bin euro cezaya mal oldu.

20 Şubat 2016 Cumartesi 18:44
Putin tşörtlü futbolcunun cezası ağır oldu ama imtiyazı koparttı






Putinli tşörtün bedeli ağır oldu ama imtiyazı koparttı

Fenerbahçe Lokomotiv maçı sırasında sahaya Rusya Devlet Başkanı Putin'li tişörtle çıkan Dimitry Tarasov'un bu davranışın 300 bin euro cezaya mal olsada, büyük siyasi imtiyazlar kopardığı ortaya çıktı. Tarasov’a o tişörtü Lokomotiv’in kadın başkanı Olga Smorodskaya'nın, Putin’den siyasi imtiyaz koparmak için giydirdiği iddia ediliyor.


FenerBahçe-Lokomotiv maçına damga vuran Dmitry Tarasov’un formasının altına giydiği Putin tişörtünün altından pis kokular yükseliyor. Her ne kadar Lokomotiv yönetimi, maçtan sonra Putin tişörtünü göstererek tribünleri provoke eden oyuncusuna göstermelik olarak 300 bin euro ceza verse de işin aslı başka. “Abakan-gazeta.ru”nun iddiasına göre, Tarasov’a o tişörtü, Lokomotiv’in kadın başkanı Olga Smorodskaya, giydirdi. Rus kaynaklar, Olga’nın Putin’den siyasi imtiyazlar koparmak için böyle bir kumpas kurdu. Ruslar da Tarasov’un tişörtünün üzerindeki Putin fotoğrafını silip, fotoşopla Olga’nın resmini koydu.


Son Güncelleme: 20.02.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.