Quaresma, Porto'da Yıldızını Parlatıyor

 Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul- Ricardo Quaresma birbirinden güzel gollerine Porto'da devam ediyor. Beşiktaş'ın eski yıldızı dün gece şampiyonlar ligi maçında Atletic Bilbao'ya karşı galibiyet golünü atarak yıldızını parlatmaya...

22 Ekim 2014 Çarşamba 10:50
Quaresma, Porto'da Yıldızını Parlatıyor






 Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Ricardo Quaresma birbirinden güzel gollerine Porto'da devam ediyor.

Beşiktaş'ın eski yıldızı dün gece şampiyonlar ligi maçında Atletic Bilbao'ya karşı galibiyet golünü atarak yıldızını parlatmaya devam etti.

Zorlu mücadelenin 71. dakikasında Casemiro'nun yerine oyuna giren ve 4 dakika sonra golünü atan Quaresma takımına 3 puanı kazandırmış oldu.

H Grubu'nda A.Bilbao, Bate ve Shakhtar Donetsk ile yer alan Porto 7 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.

"PORTO KAHRAMANI"

Dragao Stadı'nda müthiş bir gece yaşayan ve "Porto kahramanı" olarak adlandırılan Quaresma maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Tüm fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Bugün benim günüm olduğuna emindim. Maçtan önce teknik direktörüm bu maçta kilit bir rolüm olduğunu söyledi. Bana şans verdi ve ben de takımıma yardım ettiğim için mutluyum. Ama en önemlisi kazanmaktı. Atletico'nun kazanmak isteyeceğini biliyorduk, kafamızı dik tuttuk ve çok iyi reaksiyon gösterdik. Berabere kalsaydık ya da yenilseydik adil olmazdı. Kazanmayı hakettik."

"LİGİN ZİRVESİNE EN KISA ZAMANDA DÖNMEK İSTİYORUZ"

"şimdi bir süre için şampiyonlar ligini bir kenara bırakabiliriz ve önümüzdeki Arouca maçını düşünebiliriz. Bu maç da kolay maç olmayacak. Ligin zirvesine en kısa zamanda dönmek istiyoruz"

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.