Ragbi'de İlk Galibiyeti Aldık

Türkiye Ragbi Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası grup maçında Bulgaristan’ı 28- 26 yenerek, B Grubu’nda ilk galibiyetini aldı.

26 Nisan 2015 Pazar 10:41
Ragbi'de İlk Galibiyeti Aldık






Ragbi'de İlk Galibiyeti Aldık

 Türkiye Ragbi Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası grup maçında Bulgaristan’ı 28- 26 yenerek, B Grubu’nda ilk galibiyetini aldı. 
Türkiye Ragbi Milli Takımı, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde 4 günlük kampın ardından, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında Bulgaristan ile karşı karşıya geldi. Tekirova Mahallesi’ndeki Dr. Fehmi Öncel Stadı’nda oynanan maç öncesi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, her iki takım kaptanına çiçek verdi. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısı 13- 13’lük beraberlikle sona erdi. İkinci yarının son dakikalarına 1 puan geride giren Türkiye, art arda kazandığı sayılarla maçı 28- 26 önde tamamladı. Türk Milli Takımı, Bulgaristan, Finlandiya ve Bosna Hersek’in bulunduğu B Grubu’nda ilk galibiyetini almış oldu. Aileler, maç sırasında oyuncuları tezahüratlarıyla yalnız bırakmazken, oyuncular da galibiyeti onlarla kutladı. 

Maç sonrası açıklama yapan Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Başkanı Şahin Kömürcü, “Kazandık çok mutluyuz. Kelimelere dökmek çok zor. Ama namağlup çıktığımız gruptan sonra, B Grubu’na maalesef kötü başladık. Bosna takımına mağlup olduk. Deplasmanda Bulgaristan’la karşılaştık. Orada hakemin raporu var, ‘Bizi tehdit ediyorlar’ diyor. Fakat FILA taraflı davrandı ve hiçbir ceza vermedi. Kendi evimize sanki deplasmanda gibi çekinerek çıktık. Neticede hakemi de ben biraz öyle gördüm ama mutlu sona ulaştık. Çok mutluyuz. İnşallah Mayıs ayında deplasmanda Finlandiya’yı yenerek grupta üst sıradaki yerimizi alır, yolumuza devam ederiz. İnşallah yeneceğimizi de ümit ediyorum" diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.04.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.