Real Madrid 2-Bayern Münih 2

Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Real Madrid oldu.

02 Mayıs 2018 Çarşamba 08:18
Real Madrid 2-Bayern Münih 2






Real Madrid 2-Bayern Münih 2

   Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Real Madrid oldu.Yarı finalde Bayern Münih'i eleyen Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde final biletini aldı. Real, böylece Devler Ligi'nde üst üste 3. kez finale kalmış oldu.UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid, evinde Bayern Münih ile2-2 berabere kaldı ve adını finale yazdırdı.

   Maçın golleri Joshua Kimmich, Karim Benzema (2) ve James Rodriguez'den geldi. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde finale ilk çıkan takım oldu. Madrid ekibi son beş yılda dördüncü, son üç yılda ise üçüncü kez Şampiyonlar Ligi finaline çıkmayı başardı. Cüneyt Çakır ve ekibinin yönettiği karşılaşmada Bayern Münihli futbolcular 2 kez bekledi ve şiddetli itirazlarda bulundu.

   Cristiano Ronaldo Real Madrid ile 100. Şampiyonlar Ligi maçına çıkarken, Karim Benzema 55 golle adını turnuva tarihinin en golcüleri arasına yazdırdı.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
Real MadridBayern Münih
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.