Rekor ceza geliyor

 Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 3 gün içinde 2 kırmızı kart görüp takımını gereksiz yere 10 kişi bırakınca tüm tepkileri üzerine çekti.

20 Mart 2017 Pazartesi 07:10
Rekor ceza geliyor







Rekor ceza geliyor
   Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, 3 gün içinde 2 kırmızı kart görüp takımını gereksiz yere 10 kişi bırakınca tüm tepkileri üzerine çekti.Olympiakos maçından sonra Antalyaspor maçında da kırmızı kart gören Aboubakar başta başkan Fikret Orman olmak üzere tüm yöneticileri adeta çıldırttı.Bu şartlar altında  Aboubakar'ın önümüzdeki sezon kalması imkansız olmaya başladıYönetim Kurulu üyeleri artık Aboubakar'ın gelecek sezon için kadroda düşünülmesinin çok çok düşük bir ihtimal olduğunu ve yerine santrafor arayışının en kısa sürede başlaması gerektiğini de bu akşam tartışmaya açtılar. Yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında Aboubakar'a verilecek cezanın yanı sıra önümüzdeki sezonki durumu da masaya yatırılacak. Ancak Kamerunlu oyuncunun bonservisinin alınmasını isteyen yönetici hiç kalmamış gibi görünüyor.
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşAboubakar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.