Rize evinde Göztepe'ye geçit vermedi

Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 1-0 yendi.

13 Nisan 2019 Cumartesi 18:18
Rize evinde Göztepe'ye geçit vermedi






Rize evinde Göztepe'ye geçit vermedi

   Çaykur Rizespor evinde Göztepe'yi 1-0 yendi.Spor Toto Süper Lig 28. hafta mücadelesinde Göztepe’yi konuk eden Çaykur Rizespor taraftarının desteğini de arkasına aldı ve 1-0 galip geldi.

Küme düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Göztepe maç boyunca etkili bir görüntü sergileyemezken ilk yarıda Çaykur Rizespor’un bir golü ve lehine verilen penaltı kararı ‘VAR’ kontrolü sonrası iptal edildi.

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın 51. dakikasında sahneye çıkan Çaykur Rizespor kaptanı Aatif Chahechouhe, attığı golle takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.

Ev sahibi ekip Rizespor Fernando Boldrin ve Vedat Muriqi ile birçok net gol fırsatı yakaladı ancak bir türlü farkı arttırmayı başaramadı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Rizespor puanını 37 yaptı. Göztepe ise 27 puanda kaldı ve küme düşme hattından kurtulma şansını kullanamadı.

Göztepe gelecek hafta sahasında BB Erzurumspor’u ağırlarken Çaykur Rizespor deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
GöztepeÇaykur Rizespor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.