Roberto Soldado İstanbul'da

Fenerbahçe'nin, transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı profesyonel futbolcu Roberto Soldado, İstanbul’a geldi.

10 Ağustos 2017 Perşembe 09:24
Roberto Soldado İstanbul'da






Roberto Soldado İstanbul'da
   Fenerbahçe'nin, transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı profesyonel futbolcu Roberto Soldado, İstanbul’a geldi. İspanyol oyuncu Roberto Soldado, 22.00 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.
   Taraftarların, tezahüratlar eşliğinde konuşan  Roberto Soldado: “Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim” Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Soldado, “Türkiye’nin en büyük ve en iyi takımına geldiğimi biliyorum” dedi.
   Sözlerine Fenerbahçe’nin büyüklüğünden söz ederek başlayan Roberto Soldado, “Türkiye’nin en büyük ve en iyi takımına geldiğimi biliyorum. Burada olmak kaçıramayacağım bir fırsat ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Fenerbahçe’yi tekrar şampiyonluğa taşıma yolunda takıma, kulübümüze katkı sağlamak için buradayım.” dedi. Atacağı gollerle Fenerbahçe taraftarlarını mutlu etmek istediğini de dile getiren Roberto Soldado, “Sahada elimden gelenin en iyisini yapmak için her şeyimle çalışacağım. Çalışıp atacağım gollerle, taraftarımızı mutlu ederek her türlü katkıyı sağlamak benim hedefim.” şeklinde konuştu.
   
Son olarak formda olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, “Benim için şu nokta önemliydi; geçtiğimiz yıl sakatlığı geride bıraktıktan sonra tekrar oynayabilmek, karşılaşmalarda görev alabilmek önemliydi. Orada yavaş yavaş formumu bulmuştum. Bu sezona da bu şekilde başladım. Geçtiğimiz yılki sakatlığı artık geride bıraktım ve benim için önemli nokta buydu. Şu an için hazırım." diyerek sözlerini noktaladı.
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeRoberto Soldado
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.