Roman Neustadter: Zorlu bir karşılaşma olacak

Fenerbahçe'nin Rus futbolcusu Roman Neustadter, 22 Ekim Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile zorlu bir maç yapacaklarını söyledi.

20 Ekim 2017 Cuma 14:24
Roman Neustadter: Zorlu bir karşılaşma olacak






İSTANBUL (AA) - FB TV'ye açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki futbolcu Roman Neustadter, derbiye çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çok büyük heyecan duyuyorum. Takım da aynı heyecanı yaşıyor. Sokağa çıktığınızda taraftarların gözlerinde de bu heyecanı görebiliyorsunuz. Onlar da bu derbinin önemini size hissettiriyor. Derbinin başlayacağı ilk düdük için sabırsızlanıyoruz. Zorlu bir karşılaşma olacak. Umuyorum saha içinde en iyisini sergilemeyi başarırız." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın ligin lideri olduğunu ve iyi oynayan bir takım kurduğunu ifade eden Neustadter, şunları kaydetti:

"Yeni bir takım kurdular ama biz de iyiyiz. Özellikle son karşılaşmada iyi bir performans sergilemeyi başardık. İyi bir maçı ve güzel bir galibiyeti geride bıraktık. Umuyorum oradan istediğimizi alıp döneriz. Kendimi iyi hissediyorum. Her zaman takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Hocamız her geçen gün bize çok büyük güven aşılıyor. Bana ve takım arkadaşlarıma bu güveni hissettiriyor. Umuyorum geçtiğimiz hafta başladığımız galibiyetleri sürdürebiliriz."

Muhabir: Elif Nur Çolak

Son Güncelleme: 20.10.2017 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.